Агне, пълнено със зрял фасул
Необходими продукти
  • • 1 бр. агне
  • • 1 кг зрял фасул
  • • 3 връзки пресен кромид лук
  • • 1 ч.ч. (200 мл) растително масло
  • • 1 с.л. (10 г) червен пипер
  • • 2 връзки магданоз
  • • черен пипер
  • • сол
  • • 1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло за намазване на агнето
Начин на приготвяне
Фасулът се сварява до омекване и се посолява. В мазнината се задушава нарязаният на дребно лук, а след това се прибавят червеният пиер, черният пипер, сварените и нарязани на малки парченца вътрешности на агнето, фасулът, ситно нарязаният магданоз и сол на вкус. Със сместа, след като се разбърка добре, се пълни агнето, предварително измито и осолено отвътре и отвън. Зашива се коремният отвор, след което агнето се намазва с мазнината и се пече в умерено гореща фурна.
Рецептата е добавена на 1 Декември 2002 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 1
~
(нерегистриран)
В рецептата липсват домати и джоджен. След изпичане фасулът ще поеме голяма част от мазнината и пълнежът ще бъде тежък за консумация. Джоджена убива част от миризмата на агне и става по-леко за консумация.24 Апр 2004

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.